یکی از چالش‌های استودیوهای بازی‌سازی داخلی در هنگام الهام گرفتن از عناوین مشابه خارجی، بومی سازی این بازی‌ها متناسب با فرهنگ ایرانی است.

بازی‌های موسیقی-محور امروزه محبوبیت زیادی در مارکت‌های تلفن‌های همراه هوشمند پیدا کرده‌اند؛ سبکی که پیش از عرضه‌ی «سنتوری» کمبود آن در بین بازی‌های داخلی حس می‌شد. استودیو «گلیم گیمز» که تجربه‌ی خوبی در بومی‌سازی ایده‌های موفق خارجی دارد، این بار سراغ سبک موزیکال رفته است.

سنتوری با موسیقی دلنشین و طراحی هنری‌ بسیار خوب‌اش، برای مدتی شما را سرگرم خواهد کرد.

روند سنتوری مشابه با عناوین مشابه در این سبک، به سرعت عمل شما در از دست ندادن نت‌ها بستگی دارد. هر مرحله از سه ردیف نت تشکیل شده است. روند بازی شبیه به مجموعه بازی‌های گیتار هیرو یا راک بند است، اما کم و بیش ساده‌تر. برعکس تعداد زیادی از بازی‌های داخلی که به علت مجاب کردن شما به استفاده از پرداخت درون برنامه‌ای معمولا به صورت غیرمنطقی سخت هستند، سنتوری به نوعی از آن طرف بام افتاده و آن‌طور که باید و شاید برای شما حتا در مراحل انتهایی چالش خاصی ایجاد نمی‌کند visit казино машинки.

برای رسیدن به مراحل بعدی و اجرای ترانه‌های جدید به سکه و بلیت نیاز دارید. سکه‌ها به آسانی و با موفقیت شما در مراحل بدست می‌آید. برای خرید بلیت، مجبور به استفاده از آیتم الماس بوده که بدست آوردنش نیازمند تلاش بیشتری است. سیستم امتیاز دهی بازی برای دادن سکه‌ به شما، چالش خاصی ایجاد نمی‌کند و رسیدن به سطح سه ستاره در هر مرحله کار دشواری نیست.

یک دیدگاه برای “برترین‌های گیم فستیوال تهران: سنتوری”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *